Mobil Mainan Kayu Kaulinan Borongan Buatan Tangan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis:
Cocooan pendidikan séjén
Tempat Asalna:
Shandong, Cina
Ngaran mérek:
HY
Jumlah modél:
HYQ195509
Ngaran Produk:
Mobil Mainan Kayu Kaulinan Borongan Buatan Tangan
Bahan:
Kai
Warna:
Warna Kai Alami
Sertipikat:
EN71, LFGB, FSC
Fungsi:
Maénkeun
Gaya:
Dolanan Pendidikan lucu
Ukuran:
9 * 5 * 4.2cm / pc
Fitur:
Kasalametan
MOQ:
1000 pcs
Pamayaran:
T / T, L / C
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
320000 Potongan / potongan per Bulan Borongan Handmade Kid's Wooden Toy Wood Toy Car Car
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Borongan Handmade Kid's Wood Toy Toy Wood Toy CarHYQ195509 Ukuran: 9 * 5 * 4.2cm, 400 pcs / karton, 321600pcs / 40′HQ
Palabuhan
Qingdao

 

FAQ
Botol Piaraan Semi-Otomatis PET Botol Mesin Ngadamel Botol Nyiptakeun Mesin Botol Mesin
Mesin Pembotongan Botol Piaraan cocog pikeun ngahasilkeun peti plastik PET sareng botol dina sagala rupa.
Panjelasan Produk
Huiyang:
17 taun produsén bijil FSC, 15 taun Alibaba Emas Suplier
Bahan:
Paulownia wd, Pinus wd, poplar wd, kai Beech, Kayu lapis, MDF
Ukuran:
Tiasa disaluyukeun
Jasa OEM:
Leres
Kontrol kualitas:
Sistem Pamariksaan Tripel
1. Bahan baku pamilihan
2. Ngawaskeun sadaya prosés
3. Pariksa pc ku pc
Technic:
Dipoles, Diukir, ukiran laser, Dicét, warna anu diwarnaan, nyalaan seuneu
Sampel Waktos:
Sakitar 3-5 dinten
Waktos Produksi:
Sakitar 35-45 dinten
MOQ:
USD1000.00 per item sareng USD5000.00 per kiriman.
Rincian bungkusan:
Pakét standar: kertas bodas, kertas busa EPE, kantong gelembung, bungkus leuleuy, kotak mesen mail, kotak batin, kotak karajinan warna, 5 lapis karton bergelombang. Bungkusan ngarobih disambut.
Syarat pamayaran:
T / T, L / C, Paypal, Western Union, Penjaminan Perdagangan Alibaba.
Profil Perusahaan
Pameran
Prosés Produksi
Husus Produksi
Bungkusan & Pengiriman

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang.

A: Kami produsén Certified FSC ngahijikeun industri sareng perdagangan, 14 taun Alibaba Golden Supplier. Utamana aktipitas sagala jinis kotak kai sareng karajinan kai.

Q: Kumaha kuring terang kualitas anjeun

A: Solusi poto lengkep sareng conto bakal tiasa mastikeun kualitas kami.

Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun conto anu munggaran? Sareng kumaha conto ditagihkeun?

A: Sababaraha conto saderhana gratis sareng diposting ku angkutan barang kumpulkeun atanapi prabayar. Sampel anu ditagih tiasa dibalikeun nalika urutan sumping.

Q: Dupi anjeun tiasa ngadamel desain klién?

A: Desain sareng ukuran khusus disambut. Kami nampi OEM.

T: Kumaha cara kuring mayar?

A: Kami nampi paypal, union barat, langsung mindahkeun bank kana rekening perusahaan sareng pandangan LC kami. Upami di luhur sadayana teu aya, kami bakal ngaluarkeun invoice paypal sareng anjeun ngan saukur mayar nganggo kartu kiridit.

T: Naon manpaatna pikeun importir atanapi distributor jangka panjang?

A: Pikeun palanggan biasa éta, kami nawiskeun diskon anu luar biasa, sampel pengiriman barang gratis, sampel gratis pikeun desain khusus, bungkus custom sareng QC sakumaha sarat khusus.

Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun layanan panto ka panto? 

A: Leres, urang tiasa nawiskeun jasa panto ka panto.


  • Saméméhna:
  • Teras: