pabrik china borong kotak perhiasan kai tacan réngsé

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk sareng Aplikasi:

HYC195032-china-pabrik-borongan-tacan réngsé-kai -jewelry-box-with-mirror.

Ukuran khusus, logo, warna sareng desain disambut. Kami gaduh MOQ anu sami pikeun desain khusus sareng sampel kami.

1. Bahan: nyata kai paulownia padet.

2. Diménsi barang: 19.5X19.5X7.5 / 5cm

3. kotak ieu nganggo 3 kompartemen sareng eunteung. Éta manpaat sareng tiasa ngadamel panyimpenan anjeun pikeun barang anu béda dina rohangan anu misah. Gampang pikeun anjeun mendakan hal anu anjeun pikahoyong.

4. Kotak perhiasan kai didamel tina bahan lapis paulownia kualitas kalayan 3 kompartemen.

5. cét kotak permata kai anjeun nyalira nganggo eunteung. Ngajadi kado anu saé & sampurna pikeun sakola, ni'mat pesta, nyimpen barang, karinjang, kabutuhan khusus, promosi sareng seueur deui!

7. jasa palanggan hébat kami. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan barang kami, mangga kontak kami. Kami resep ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah

baoer (1)
biaohe

xiangqi (1) xiangqi (8) xiangqi (9) xiangqi (10) xiangqi (5) xiangqi (6) xiangqi (7) xiangqi (4) xiangqi (3) xiangqi (2) xiangqi (13)

baoer (2)
faq
xiangqi (14)

  • Saméméhna:
  • Teras: