kotak catetan kai khusus kalayan bungkus tutup gelas

Pedaran pondok:


Detil Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis:
Panyekel Kartu & Panyekel Catetan
Bahan:
kai
Tempat Asalna:
Cina
Jumlah modél:
HYQ195504
Ngaran Produk:
kotak catetan kai khusus kalayan bungkus tutup gelas
Perlakuan warna:
varnishing tansparent
Logo:
Nyetak sutra jsb
Ukuran:
10,5 * 10,5 * 3,6cm
kai bahan:
kai paulownia
Paking:
0,069m3 / 150pcs
OEM:
narima
Fitur:
Ramah lingkungan
Sampel Waktos:
3-5hari
MOQ:
USD5000.00 per kiriman pikeun barang campuran anu ditampi
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
20000 Potongan / potongan per Bulan kotak catetan kai khusus kalayan bungkus tutup gelas
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
0.069m3 / 150pcs pikeun kotak catetan kai khusus kalayan borong tutup gelas
Palabuhan
Qingdao

 

kotak catetan kai khusus kalayan bungkus tutup gelas

Panjelasan Produk

Huiyang:

16 taun FSC produsén bijil, 14 taun Alibaba Emas Suplier

Bahan:

Paulownia wd, Pinus wd, poplar wd, kai Beech, Kayu lapis, MDF

Ukuran:

tiasa disaluyukeun

Jasa OEM:

Leres

 

 Kontrol kualitas:

Sistem Pamariksaan Tripel

1. Bahan baku pamilihan

2. Ngawaskeun sadaya prosés

3. Pariksa pc ku pc  

Technic:

Dipoles, Diukir, ukiran laser, Dicét, warna anu diwarnaan, nyalaan seuneu

Sampel Waktos:

Sakitar 3-5 dinten

Waktos Produksi:

Sakitar 35-45 dinten

MOQ:

USD1000.00 per item sareng USD5000.00 per kiriman.

 

Rincian bungkusan:

Pakét standar: kertas bodas, kertas busa EPE, kantong gelembung, bungkus leuleuy, kotak mesen mail, kotak batin, kotak karajinan warna, 5 lapis karton bergelombang. Bungkusan ngarobih disambut.

Syarat pamayaran:

T / T, L / C, Paypal, Western Union, Penjaminan Perdagangan Alibaba.

 

Produk séjén

Émbaran parusahaan

 

Prosés Produksi

 

Husus Produksi

 

 

Bungkusan & Pengiriman
FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang.

A: Kami pabrik sertifikasi FSC ngahijikeun industri sareng perdagangan, 14 taun Alibaba Golden Supplier. Utamana aktipitas sagala jinis kotak kai sareng karajinan kai.

Q: Kumaha kuring terang kualitas anjeun

A: Solusi poto lengkep sareng conto bakal tiasa mastikeun kualitas kami.

Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun conto anu munggaran? Sareng kumaha conto ditagihkeun?

A: Sababaraha conto saderhana gratis sareng diposting ku angkutan barang kumpulkeun atanapi prabayar. Sampel anu ditagih tiasa dibalikeun nalika urutan sumping.

Q: Dupi anjeun tiasa ngadamel desain klién?

A: Desain sareng ukuran khusus disambut. Kami nampi OEM.

T: Kumaha cara kuring mayar?

A: Kami nampi paypal, union barat, langsung mindahkeun bank kana rekening perusahaan sareng pandangan LC kami. Upami di luhur sadayana teu aya, kami bakal ngaluarkeun invoice paypal sareng anjeun ngan saukur mayar nganggo kartu kiridit.

T: Naon manpaatna pikeun importir atanapi distributor jangka panjang?

A: Pikeun palanggan biasa éta, kami nawiskeun diskon anu luar biasa, sampel pengiriman barang gratis, sampel gratis pikeun desain khusus, bungkus custom sareng QC sakumaha sarat khusus.

Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun layanan panto ka panto? 

A: Leres, urang tiasa nawiskeun jasa panto ka panto.

Kartu nami


  • Saméméhna:
  • Teras: