Kami produsén bijil FSC didirikeun taun 2003, utamina dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa sagala jinis kotak kai, karajinan kai. Kualitas luhur nyaéta ngungudag kami relentless. Prosés pamariksaan kualitas tilu Léngkah tiasa ngajamin anjeun produk kualitas premium sareng pangiriman gancang ku produktipitas anu luhur sareng léngkah. Taun-taun ayeuna, perusahaan urang parantos ngenalkeun serangkaian peralatan canggih. Kami parantos kéngingkeun sertipikat FSC pikeun mastikeun sadaya bahan kai urang tiasa dilacak. Produk kami tiasa lulus EN71, LFGB, CARB, FDA, EN14749: 2016, uji CPSIA pikeun mastikeun produk kai urang aman. Produk kai urang dijual ogé di panjuru dunya!

maca deui
tingali sadayana