Tentang Kami

milato

Shandong Huiyang Industry Co., Ltd. mangrupikeun pabrik anu disertifikasi FSC didirikeun taun 2003, utamina dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa sagala jinis kotak kai, karajinan kai, baki kai, hiasan liburan kai sareng jati kai. Lokasina di Jinan kalayan aksés transportasi anu merenah. Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu berpengalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas kabutuhan anjeun sareng mastikeun kepuasan pelanggan.

'' Kualitas luhur ngungudag kami anu teu kendat. Tilu léngkah prosés pamariksaan kualitas tiasa ngajamin anjeun produk kualitas premium sareng pangiriman gancang ku produktipitas anu luhur sareng stabil. 

Sertipikat

Dina taun-taun ayeuna, perusahaan urang parantos ngenalkeun serangkaian peralatan canggih kalebet mesin Sawing, Pencét planer, mesin polishing skala leutik, mesin mencét, mesin Poles, Empat planer sisi, ragaji ganda, ragaji sabeulah, mesin jahit, mesin ukiran laser , Mesin motong Kertas, Mesin pencét panas, Mesin kompor, mesin Percetakan, mesin pamrosésan karton.
Salaku tambahan, kami parantos kéngingkeun sertipikat FSC pikeun mastikeun sadaya bahan kai urang tiasa dilacak. Urang ogé ngagaduhan EN71, LFGB, CARB. Sértipikat FDA pikeun mastikeun produk kai urang aman. Produk kai urang dijual kalayan saé di Cina sareng ogé diékspor ka Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, wétan tengah, Asia, Afrika kidul sareng Oceania!
Tim desain kami ngabantosan klien pikeun ngarobah ide anu saé janten karajinan anu jelas. Kami ngararancang sareng ngadamel mode, pikaresepeun, karajinan anu béda.

Pameran

Tim desain kami ngabantosan klien pikeun ngarobah ide anu saé janten karajinan anu jelas. Kami ngararancang sareng ngadamel mode, pikaresepeun, karajinan anu béda.
Kami ogé ngabagéakeun mesen OEM sareng ODM. Naha milih produk anu ayeuna tina katalog kami atanapi milari bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan kami ngeunaan sarat sumber anjeun.
Kami ngarah pabrik pikeun karajinan kai langkung ti dasawarsa. Kami nyayogikeun Desain GRATIS, dukungan OEM, MOQ Lemah, Pangiriman Gancang, Sampel Gratis sareng jasa Door to Door.
Kami supplier sareng pasangan anjeun di Cina pikeun kotak karajinan kualitas sareng karajinan. Wilujeng sumping ka pabrik urang. Hatur nuhun!