Mainan Kayu Anu Eco-friendly Kaulinan Kayu Miniatur Diy Mini Doll House

Pedaran pondok:


Detil Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan:
kai
Jenis:
Kai pinus
Tipe Produk:
Imah bonéka Miniture
Téhnik:
Dipoles
Gaya:
Pantun
Téma:
Asih
Fitur Daérah:
Éropa
Tempat Asalna:
Shandong, Cina
Ngaran mérek:
HY
Jumlah modél:
HYQ195059
Ngaran Produk:
Mainan Kayu Anu Eco-friendly Kaulinan Kayu Miniatur Diy Mini Doll House
Warna:
Warna kai alam
Nami:
Imah Kayu Boneka
Ukuran:
25X10.5X25
Pamakéan:
hiasan
Fitur:
Ramah lingkungan
Logo:
Ukiran laser
Wangun:
Wangun ngaropéa
CBM:
0,048m3 / 60sét
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
50000 Potongan / potongan per Bulan Eco-friendly Kids Wooden Toys Miniatur Dollhouse Diy Mini Doll
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Pakét standar: 1pc / kertas bodas dibungkus, sababaraha lembar / master karton. Pakét khusus aya: polybag nganggo / tanpa header, bubble bag, shrink dibungkus, kotak warna, mail order box, blister box. Bungkusan ngarobih disambut.
Palabuhan
QINGDAO
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 45 Pikeun disawalakeun

Mainan Kayu Anu Eco-friendly Kaulinan Kayu Miniatur Diy Mini Doll House

Panjelasan Produk

Huiyang:

17 taun produsén bijil FSC, 14 taun Alibaba Emas Suplier

Bahan:

Paulownia wd, Pinus wd, poplar wd, kai Beech, Kayu lapis, MDF

Ukuran:

Tiasa disaluyukeun

Jasa OEM:

Leres

 

Kontrol kualitas:

Sistem Pamariksaan Tripel

1. Bahan baku pamilihan

2. Ngawaskeun sadaya prosés

3. Pariksa pc ku pc  

Technic:

Dipoles, Diukir, ukiran laser, Dicét, warna anu diwarnaan, nyalaan seuneu

Sampel Waktos:

Sakitar 3-5 dinten

Waktos Produksi:

Sakitar 35-45 dinten

MOQ:

USD1000.00 per item sareng USD5000.00 per kiriman.

 

Rincian bungkusan:

Pakét standar: kertas bodas, kertas busa EPE, kantong gelembung, bungkus leuleuy, kotak mesen mail, kotak batin, kotak karajinan warna, 5 lapis karton bergelombang. Bungkusan ngarobih disambut.

Syarat pamayaran:

T / T, L / C, Paypal, Western Union, Penjaminan Perdagangan Alibaba.

Produk séjén

Émbaran parusahaan

Pameran

Prosés Produksi

Husus Produksi

Bungkusan & Pengiriman
FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang.

A: Kami pabrik sertifikasi FSC ngahijikeun industri sareng perdagangan, 14 taun Alibaba Golden Supplier. Utamana aktipitas sagala jinis kotak kai sareng karajinan kai.

Q: Kumaha kuring terang kualitas anjeun

A: Solusi poto lengkep sareng conto bakal tiasa mastikeun kualitas kami.

Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun conto anu munggaran? Sareng kumaha conto ditagihkeun?

A: Sababaraha conto saderhana gratis sareng diposting ku angkutan barang kumpulkeun atanapi prabayar. Sampel anu ditagih tiasa dibalikeun nalika urutan sumping.

Q: Dupi anjeun tiasa ngadamel desain klién?

A: Desain sareng ukuran khusus disambut. Kami nampi OEM.

T: Kumaha cara kuring mayar?

A: Kami nampi paypal, union barat, langsung mindahkeun bank kana rekening perusahaan sareng pandangan LC kami. Upami di luhur sadayana teu aya, kami bakal ngaluarkeun invoice paypal sareng anjeun ngan saukur mayar nganggo kartu kiridit.

 


  • Saméméhna:
  • Teras: