Kelinci kai kai Bentuk Bérés MDF Potong Hiasan kai

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk sareng Aplikasi:

Kelinci kai nanas Kelinci Bentuk MDF Henteu Sanggup Dipotong kai Décor. Ukuran khusus, logo, warna sareng desain disambut. Kami gaduh MOQ anu sami pikeun desain khusus sareng sampel kami.

1. Bahan: MDF

2. Diménsi barang: 18x13x1.5cm cm

3. Bentuk kai ieu gaduh permukaan anu lemes anu henteu kedah di tambihan deui. Éta didamel tina MDF henteu acan réngsé.

4. Aya seueur proyek anu tiasa dilakukeun ku barudak ogé déwasa tina potongan kami. Aranjeunna saé pikeun karajinan pikeun barudak sagala umur. Aranjeunna ngadamel gantungan panto anu hébat, hiasan bumi, atanapi hiasan pikeun acara khusus.

5. unggal bentuk kai didamel ku ukiran laser atanapi mesin CNC.

6. Anggo cet, spidol, krayon, lem, glitter, mosaic, cet cairan akrilik, kertas, pita, vinyl pikeun ngahias

7. jasa palanggan hébat kami. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan barang kami, mangga kontak kami. Kami resep ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah

baoer (1)
biaohe

xiangqi (1) xiangqi (8) xiangqi (9) xiangqi (10) xiangqi (5) xiangqi (6) xiangqi (7) xiangqi (4) xiangqi (3) xiangqi (2) xiangqi (13)

baoer (2)
faq
xiangqi (14)

  • Saméméhna:
  • Teras: