Taros Kami

Shandong Huiyang Industry Co., Ltd.

Alamat

No.6 BaoTuQuan North Road, Jinan, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-18560171969

Sokongan: 0086- (0) 531-86092957

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami