wadah telepon kai sodlid alami anu teu acan siap borong

Pedaran pondok:


Detil Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan:
kai
Jenis:
Paulownia
Tipe Produk:
wadah
Téhnik:
Diukir
Tipe Ukiran:
Ukiran
Gaya:
Agama
Anggo:
Kado Usaha
Téma:
Asih
Fitur Daérah:
Éropa
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
HY
Jumlah modél:
HYQ195080
Ngaran Produk:
wadah telepon kai sodlid alami anu teu acan siap borong
Ukuran:
24X16X0.9 / 16X12.5X0.9cm
Paking:
50X26X32cm / 90pcs
Jenis Kayu:
kai paulownia
Warna:
warna alam
Logo:
Logo Palanggan
Fitur:
Eco-Freindly
OEM:
ditampi
Waktos conto:
3-5 Dinten
MOQ:
USD5000.00 per kiriman campuran barang ditampi
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
50000 Potongan / potongan per Bulan kustom anu teu acan réngsé kai telepon sodlid borongan borong
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
wadah telepon kai sodlid alami anu teu acan réngsé Grosir50X26X32cm / 90pcs
Palabuhan
Qingdao

 

Panjelasan Produk
Huiyang:
17 taun produsén bijil FSC, 15 taun Alibaba Emas Suplier
Bahan:
Paulownia wd, Pinus wd, poplar wd, kai Beech, Kayu lapis, MDF
Ukuran:
Tiasa disaluyukeun
Jasa OEM:
Leres
Kontrol kualitas:
Sistem Pamariksaan Tripel
1. Bahan baku pamilihan
2. Ngawaskeun sadaya prosés
3. Pariksa pc ku pc
Technic:
Dipoles, Diukir, ukiran laser, Dicét, warna anu diwarnaan, nyalaan seuneu
Sampel Waktos:
Sakitar 3-5 dinten
Waktos Produksi:
Sakitar 35-45 dinten
MOQ:
USD1000.00 per item sareng USD5000.00 per kiriman.
Rincian bungkusan:
Pakét standar: kertas bodas, kertas busa EPE, kantong gelembung, bungkus leuleuy, kotak mesen mail, kotak batin, kotak karajinan warna, 5 lapis karton bergelombang. Bungkusan ngarobih disambut.
Syarat pamayaran:
T / T, L / C, Paypal, Western Union, Penjaminan Perdagangan Alibaba.
Profil Perusahaan
Pameran
Prosés Produksi
Husus Produksi
Bungkusan & Pengiriman

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang.

A: Kami produsén Certified FSC ngahijikeun industri sareng perdagangan, 14 taun Alibaba Golden Supplier. Utamana aktipitas sagala jinis kotak kai sareng karajinan kai.

Q: Kumaha kuring terang kualitas anjeun

A: Solusi poto lengkep sareng conto bakal tiasa mastikeun kualitas kami.

Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun conto anu munggaran? Sareng kumaha conto ditagihkeun?

A: Sababaraha conto saderhana gratis sareng diposting ku angkutan barang kumpulkeun atanapi prabayar. Sampel anu ditagih tiasa dibalikeun nalika urutan sumping.

Q: Dupi anjeun tiasa ngadamel desain klién?

A: Desain sareng ukuran khusus disambut. Kami nampi OEM.

T: Kumaha cara kuring mayar?

A: Kami nampi paypal, union barat, langsung mindahkeun bank kana rekening perusahaan sareng pandangan LC kami. Upami di luhur sadayana teu aya, kami bakal ngaluarkeun invoice paypal sareng anjeun ngan saukur mayar nganggo kartu kiridit.

T: Naon manpaatna pikeun importir atanapi distributor jangka panjang?

A: Pikeun palanggan biasa éta, kami nawiskeun diskon anu luar biasa, sampel pengiriman barang gratis, sampel gratis pikeun desain khusus, bungkus custom sareng QC sakumaha sarat khusus.

Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun layanan panto ka panto? 

A: Leres, urang tiasa nawiskeun jasa panto ka panto.


  • Saméméhna:
  • Teras: