pabrik ngadamel bingkai kotak bayangan kai anu henteu acan réngsé

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk sareng Aplikasi:

HYQ171028-pabrik-didamel-bérés-kai-bayangan-kotak-bingkai

Ukuran khusus, logo, warna sareng desain disambut. Kami gaduh MOQ anu sami pikeun desain khusus sareng sampel kami.

1. Bahan: kai pinus sareng kayu lapis.  

2. Diménsi barang: 21.5X16.5x5cm

3.DIY Karajinan Kalangkang Box Alami 

4. Panutup gelas asli geser kaluar janten anjeun tiasa nambihan pilihan pangémutan.

5. Hébat pikeun ngahias sareng karya karajinan

6. jasa palanggan hébat kami. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan barang kami, mangga kontak kami. Kami resep ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah

baoer (1)
biaohe

xiangqi (1) xiangqi (8) xiangqi (9) xiangqi (10) xiangqi (5) xiangqi (6) xiangqi (7) xiangqi (4) xiangqi (3) xiangqi (2) xiangqi (13)

baoer (2)
faq
xiangqi (14)

  • Saméméhna:
  • Teras: