peti-kai murah-kanggo-diical

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

HYC194025-mirah-kai peti-pikeun-diical dina warna coklat atanapi warna bodas antik. Ukuran khusus, logo, warna sareng desain disambut. Kami gaduh MOQ anu sami pikeun desain khusus sareng sampel kami.

1. warna coklat pedesaan kai nyarang peti jeung cecekelan hiasan kotak kai wadah buleud, Atur tina 3. Kalayan hiasan sudut logam. Peti kai anu éndah ieu ditetepkeun ku gaya, fungsi sareng desain. Tilu peti nyarang sagi opat anu cocog pikeun hiasan, neundeun sareng ngatur.

2. Desain anu kasabaran masihan panyawat kaanggunan primitif kana peti gaya vintage ieu.

3. Ieu peti nyarang tiasa ditumpuk sareng dijantenkeun hiji sareng anu sanés pikeun gampang disimpen sareng ogé ngahémat rohangan sareng momotan. Gagang cutout ngajantenkeun aranjeunna gampang dibawa.

4. ieu wadah peti kai seueur fungsi. Kotak panyimpenan kai ieu idéal pikeun cocooan, kaulinan atanapi suplai karajinan. Ukuran anu bénten-bénten nawiskeun sababaraha pilihan pikeun nyepeng bantal, tempat tidur, anduk, peralatan mandi sareng seueur deui.

5. Aranjeunna peti kuat, tapi langkung hiasan. Tiasa dianggo di luhur lomari dapur kanggo permén sareng henteu dikonsumsi sadidinten ku murangkalih.

6. ukuran pikeun peti ageung: nyaéta 35x25x15cm. Nyetél tina 3 peti nyarang kai. peti peti kai-kanggo-dijual

baoer (1)
  1. Ukuran khusus, logo, warna sareng desain disambut. Kami gaduh MOQ anu sami pikeun desain khusus sareng sampel kami.
Profil pabrik: Kami pabrik Certified FSC. 18 taun produsén bijil FSC, 16 taun Alibaba Emas Suplier
Pilihan bahan: Paulownia wd, Pinus wd, poplar wd, kai Beech, Kayu lapis, MDF
Ukuran: Tiasa disaluyukeun
Jasa OEM: Leres
Kontrol kualitas: Sistem Pamariksaan Tripel
1. Bahan baku pamilihan
2. Ngawaskeun sadaya prosés
3. Pariksa pc ku pc 
Technic: Dipoles, Diukir, ukiran laser, Dicét, warna anu diwarnaan, nyalaan seuneu
Sampel Waktos: Sakitar 5-7 dinten damel
Waktos Produksi: Sakitar 40-55 dinten
MOQ: USD1000.00 per item sareng USD5000.00 per kiriman.
Rincian bungkusan: Pakét standar: kertas bodas, kertas busa EPE, kantong gelembung, bungkus leuleuy, kotak mesen mail, kotak batin, kotak karajinan warna, 5 lapis karton bergelombang. Bungkusan ngarobih disambut.
Syarat pamayaran: T / T, L / C, Paypal, Western Union, Penjaminan Perdagangan Alibaba.

xiangqi (1) xiangqi (8) xiangqi (9) xiangqi (10) xiangqi (5) xiangqi (6) xiangqi (7) xiangqi (4) xiangqi (3) xiangqi (2) xiangqi (13)

baoer (2)

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang.

A: Kami pabrik sertifikasi FSC ngahijikeun industri sareng perdagangan, 14 taun Alibaba Golden Supplier. Utamana aktipitas sagala jinis kotak kai sareng karajinan kai.

Q: Kumaha kuring terang kualitas anjeun

A: Solusi poto lengkep sareng conto bakal tiasa mastikeun kualitas kami.

Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun conto anu munggaran? Sareng kumaha conto ditagihkeun?

A: Sababaraha conto saderhana gratis sareng diposting ku angkutan barang kumpulkeun atanapi prabayar. Sampel anu ditagih tiasa dibalikeun nalika urutan sumping.

Q: Dupi anjeun tiasa ngadamel desain klién?

A: Desain sareng ukuran khusus disambut. Kami nampi OEM.

T: Kumaha cara kuring mayar?

A: Kami nampi paypal, union barat, langsung mindahkeun bank kana rekening perusahaan sareng pandangan LC kami. Upami di luhur sadayana teu aya, kami bakal ngaluarkeun invoice paypal sareng anjeun ngan saukur mayar nganggo kartu kiridit.

T: Naon manpaatna pikeun importir atanapi distributor jangka panjang?

A: Pikeun palanggan biasa éta, kami nawiskeun diskon anu luar biasa, sampel pengiriman barang gratis, sampel gratis pikeun desain khusus, bungkus custom sareng QC sakumaha sarat khusus.

T: Naha kuring tiasa kéngingkeun layanan panto ka panto?

A: Leres, urang tiasa nawiskeun jasa panto ka panto.

xiangqi (14)

  • Saméméhna:
  • Teras: