tacan réngsé pabrik pabrikan pinus hurup alfabet kai

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk sareng Aplikasi:

tacan réngsé-cina-pabrik-pinus-kai-alfabét-hurup

Ukuran khusus, logo, warna sareng desain disambut. Kami gaduh MOQ anu sami pikeun desain khusus sareng sampel kami.

1. Bahan: kai pinus padet asli.

2. Diménsi barang: H = 16cm

3. Héjo Héjo Kayu Hurup Kayu Huruf ageung Kayu Hiasan Bumi Kayu Tanda Bumi pikeun Hiasan Bumi DIY

4.ngagunakeun imajinasi anjeun, ngalaksanakeun kreativitas karajinan DIY, nambihan hiasan bumi anu langkung saé

5. Bahan kai kualitas luhur, sadaya huruf / angka / simbol didamel ku kai pinus alam, éta lemes, kasar sareng gampang dilarapkeun ku cet, pewarna sareng pigmén sanés

6. Rupa-rupa kagunaan: surat kai henteu ngan ukur tiasa dianggo salaku hiasan témbok atanapi kamar, tapi ogé hiasan panto, hiasan bumi, hiasan adegan, hiasan kawinan, hiasan pesta ulang taun, jst; hurup kai bakal janten simbol anu matak

7. anjeun tiasa masihan kado kai ieu kanggo réréncangan, dulur, kolega anjeun atanapi anu sanés, atanapi salaku kado pikeun ulang taun, ulang taun, liburan, ritual, Hari Ibu, Thanksgiving, Natal, Lebaran, usum wisuda atanapi salaku kado ucapan pikeun anu anyar tatangga

8. jasa palanggan hébat kami. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan barang kami, mangga kontak kami. Kami resep ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah

baoer (1)
biaohe

xiangqi (1) xiangqi (8) xiangqi (9) xiangqi (10) xiangqi (5) xiangqi (6) xiangqi (7) xiangqi (4) xiangqi (3) xiangqi (2) xiangqi (13)

baoer (2)
faq
xiangqi (14)

  • Saméméhna:
  • Teras: