Salam hormat ka SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD ngaliwat Inok sertifikasi leuweung FSC sareng disahkeun kanggo sertipikat FSC énggal.

Ucapan salamet haneut pikeun SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD ngalangkungan Inok sertifikasi leuweung FSC sareng disatujuan pikeun sertipikat FSC énggal.

Sertifikasi leuweung, ogé katelah sertifikasi kai, mangrupikeun alat pikeun ngagunakeun mékanisme pasar pikeun ngamajukeun manajemén leuweung berkelanjutan sareng ngahontal tujuan ékologis, sosial sareng ékonomi. Pikeun sertifikasi leuweung, saurang tiasa ningkatkeun rohangan pangembangan perusahaan nyalira, anu sanésna nyaéta pikeun ningkatkeun kaunggulan kompetitif, ku cara nguatkeun manajemén dasar sareng pengelolaan lingkungan perusahaan pikeun ngajaga atanapi ningkatkeun pangsa pasar, bari sanggup ngahasilkeun produk anu dibédakeun, anu katilu nyaéta pikeun ningkatkeun pidangan sosial perusahaan, ngabantosan perusahaan ngalegaan saluran internasional, kéngingkeun langkung seueur dukungan, sareng kaopat, nguatkeun manajemén dasar sareng manajemén lingkungan perusahaan.

SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD nyaéta pabrik anu disertifikasi FSC langkung ti 9 taun.

Suksés kéngingkeun sertipikat sertifikasi FSC hartosna perusahaan parantos ngalangkungan prinsip sareng standar aspek lingkungan, sosial sareng ékonomi anu ditetepkeun ku FSC, nempatkeun saham anu saé dina ranté pasokan, mésér bahan baku kalayan tanda sertifikasi FSC, hindarkeun mésér produk tina tangkal anu kaancam spésiés atanapi penebangan ilegal, sareng mastikeun konsumén yén produkna asalna tina leuweung anu nyumponan kabutuhan sosial, ékonomi sareng ékologis generasi ayeuna sareng anu bakal datang, sareng ogé ngadukung Greenpeace.

Kanggo waktos anu lami, SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD taat kana konsép ngadamel produk kai langkung ramah lingkungan, ékologis, séhat, produkna kalayan kualitas anu saé sareng jasa anu saé, dipikaresep ku konsumén urang.

Di pikahareupeun, perusahaan bakal kuat ngembangkeun sebab panyalindungan lingkungan héjo, pikeun panangtayungan lingkungan pikeun nyumbang kakuatan nyalira.

Ranté pangawasan perusahaan nyertakeun rupa-rupa produk, produk dijual di bumi sareng luar negeri dina waktos anu sami.

Salaku wadah sertipikat FSC, Kami ngabagéakeun sadayana babaturan sareng klien urang di panjuru dunya pikeun mariksa sertipikat FSC kami dina halaman wéb resmi FSC: http://info.fsc.org/.

mold


Pos waktos: Dec-16-2020