Shandong Huiyang Industry Co., Ltd Upacara Peluncuran Semprot Produksi Semprot Resmi Dimimitian.

SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD

Pembekal sareng pasangan anjeun di Cina pikeun kotak / karajinan kai kualitas.

Septu 3, ku manajer umum perusahaan Wang Yang pribadi ngamimitian tombol operasi, mesin ngagorowok, peluncuran produk, SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., Upacara peluncuran lini produksi semprot LTD sacara resmi dimimitian. SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., Lini produksi cet LTD cetakan resmi ngamimitian produksi! Parantosan sareng komisi lini produksi nandakeun SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD pikeun nembus pamekaran tujuan utama, lengkah anu maju! Garis produksi ieu ayeuna mangrupikeun peralatan anu paling canggih, panggunaan sistem transmisi ranté set-up, operasi lemes, reliabilitas tinggi. Éling kana daur ulang otomatis bahan cat, épék hemat énergi atra, kontrol prosés stabil, kualitas produk dijamin. Sareng ngirangan polusi, perlindungan lingkungan sareng reliabilitas. Sistem pangobatan gas knalpot tina sistem lukisan anyar nyoko kana metode koléksi anu misah pikeun unggal kamar panyemprot, prosés pamrosésanana maju, ku panyemburan kabut cai - tapis - perlakuan fotolitik UV - adsorpsi karbon anu diaktipkeun sareng pangobatan multi-tahap sanés, pikeun ngahontal émisi standar, pikeun nyumponan sarat panyalindungan lingkungan. Dina dinten acara, pamimpin kota county cao di sadaya tingkatan pikeun ngabimbing sareng ilubiung dina upacara pembukaan.

Panitia pésta kota sareng pamaréntah ngucapkeun salamet ka pabrik urang dina ngamimitian lini produksi nyemprot, sareng nyatakeun pangakuan pinuh ku SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., Pencapaian jangka panjang LTD dina ningkatkeun inovasi-didorong, taat kana transformasi téknologi sareng ningkat dina jalan pangwangunan. Wu Zhen ngaharepkeun yén Gumei bakal narékahan pikeun mayunan sareng masihan kontribusi anu langkung ageung pikeun pamekaran masarakat lokal nalika proyek énggal dilaksanakeun.

"Dina tekenan ganda tina paménta handap sareng overcapacity, ékonomi anu saéstuna parantos pencét sareng ditantang sapertos teu kantos sateuacanna, sareng SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD ogé ngalaman seueur kasusah sareng tés," saur Li dina upacara peluncuran éta. Nanging, ku asuhan para pamimpin di sagala tingkatan, ku pangrojong sareng bantosan réréncangan ti sagala rupa lapisan masarakat, SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD nolak tekanan, naék ka luhur, ku sumanget henteu sieun, nyiptakeun kaayaan anyar pamekaran, maénkeun LAGU SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD ciri-ciri Endeavor. "

Sekretaris Li nyarios yén parantosan sareng komisi lini produksi penyemprot dibuka bab anyar dina pamekaran SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD, tonggak penting dina sajarah pamekaran pepelakan. Ieu penting pisan pikeun mastikeun kualitas produk, nyingkat waktos pangiriman, ngirangan biaya produksi, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun daya saing perusahaan.

Balayar angin balayar positip, spéktrum sirah pasang pasang pasang tulisan anyar! Dina panggero grup "tilu bulan", tim nunjukkeun moral sareng sumanget anu luhur. Permulaan resmi lini produksi panyemprot nangtung bakal nyayogikeun sayap anu kuat pikeun SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD.

Shandong Huiyang Industry Co., Ltd Spray Production Line Launch Ceremony Officially Started (3) Shandong Huiyang Industry Co., Ltd Spray Production Line Launch Ceremony Officially Started (1) Shandong Huiyang Industry Co., Ltd Spray Production Line Launch Ceremony Officially Started (2)


Pos waktos: Dec-16-2020