Wisata hébat kana Koréa.

SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD,

Pembekal sareng pasangan anjeun di Cina pikeun kotak / karajinan kai kualitas.

Dina raraga ngaktipkeun suasana perusahaan, ngararasakeun fisik sareng pikiran karyawan, ngabeungharan kahirupan amatir karyawan, nguatkeun komunikasi antar karyawan, SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD parantos ngatur bagian tina padamel kami utamina karyawan ti jurusan penjualan kanggo nganjang ka Koréa Kidul dina bulan Nopémber. Perjalanan disiapkeun pisan ku perusahaan sareng teratur sareng lancar. Sadayana maénkeun pisan, hayu awak sareng pikiran parantos rélaxasi anu saé, ti mana diajar ngeunaan budaya Korea, géografi, budaya adat, adat masarakat, tapi ogé ngaraosan sababaraha rupa asakan Korea. Autumn Tour mangrupikeun kagiatan taunan anu diayakeun ku perusahaan. Ngembangkeun kagiatan dina ngeuyeuban kahirupan paruh-waktos karyawan, ngigelkeun sumanget karyawan, nguatkeun komunikasi antar pagawé, ningkatkeun kasadaran tim parantos ngagaduhan peran positip dina promosi.

Salami perjalanan ieu, kami ogé nganjang ka konsumén Koréa babarengan. Dilongok kamar sampel sareng pabrik konsumén, sareng parantos rapat sareng negosiasi sareng nasabah. Pamahaman anu langkung saé ngeunaan sajarah perusahaan palanggan, lintasan kamekaran, arah pangwangunan sareng tujuan pangwangunan kahareup. Perjalanan ieu langkung saé ditarik kana jarak antara urang sareng konsumén, kadua sisi parantos langkung ngartos, mangrupikeun kaayaan win-win.

Koréa Kidul mangrupikeun tatangga saharita urang sareng nagara anu gaduh poténsial pasar anu hébat, sareng di 2018 éta parantos cicingeun ngahontal tempat kalima di pasar e-commerce global. Saatos kunjungan ieu sareng panilitian sareng panilitian anu jero, kami mendakan yén ogé aya inpormasi pikeun langkung ngagedékeun bisnis ka Koréa. Dina pangaruh wabah makuta anyar, bisnis offline turun, tapi bisnis online na berkembang, poténsialna ageung. Urang kedah ngamangpaatkeun kasempetan ieu pikeun muka pasar Korea sareng mekarkeun skala bisnis.


Pos waktos: Dec-16-2020